Kanovaren en Fluisterboot & BBQ met streekproducten met overnachting

€ 179,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
13.15 uur  Ontvangst met koffie & thee en een versnapering
   
13.45 uur  Uitleg van het programma
   
14.00 uur  Vertrek met de huifkar naar Kasteel Heeswijk
Kasteel Heeswijk, een van de top 5 monumenten van Brabant. Deze voormalige waterburcht is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, een kasteeltuin en omgeven door een brede slotgracht. 
   
15.30 uur  Fluisterboot & kanotocht
Kasteel Heeswijk vormt tevens de instapplaats van fluisterboot. Met de fluisterboot verken je de oevers van het Brabantse riviertje de Aa. Er kunnen maximaal 28 mensen in de fluisterboot. De actievere mensen mogen met 2-3 personen in een kano het water op.
   
17.00 uur  Aankomst Kilsdonkse watermolen
Uiteindelijk meer je met de fluisterboot aan bij de 14e eeuwse Kilsdonkse watermolen in Dinther. Deze molen is met een gecombineerde aandrijving een zogenaamde ‘watervluchtmolen’. Deze molens komen verder niet meer voor in Nederland en zijn ook in het buitenland uiterst zeldzaam.
   
17.15 uur  Fietstocht met de familiefiets
Bij deze molen staat de familiefiets voor jullie klaar waarmee de tocht wordt vervolgd richting De Heische Hoeve.  
   
18.00 uur Gezamenlijke borrel 
   
18.30 uur BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

   
21.00 uur Borrel bij kampvuur of open haard
Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.
00.00 uur Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer je jezelf 's avonds terugtrekt in je geheel in stijl ingerichte kamer, ervaar je de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen. 
   
09.00 uur Uitchecken & Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   

Specificaties

Prijs
€ 179,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 april -1 november
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Kanovaren en Fluisterboot & BBQ met streekproducten met overnachting

Programma
10.0
Vriendelijkheid personeel
9.6
Algemeen oordeel
9.6
Kwaliteit diner/BBQ
9.6
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
4

Gastenboek

 • 27 september - VBR Nike Europe Holding B.V. (ELC) (14 pers) Een ideale locatie en accomodatie voor een geslaagd teamevent.
 • 30 oktober - Gemini Electronics BV (14 pers) We hebben (weer) een super leuke dag gehad. Een mooie tocht met de huifkar en aansluitend een boottocht op de Aa. Het fietsen met de familiefiets was hilarisch.....De BBQ was lekker en meer dan genoeg. Vooral het ijsje achteraf was een verrassing. Na een gezellige avond aan de open haard goed geslapen. Het ontbijt was ook zeer goed met lekker vers brood en broodjes.
 • 7 juli - Stadtwerke Goch Bäder GmbH (42 pers) Wij hadden een perfekte dag op de Heische Hoeve .. En dat met een groep van 41 Personen. (Personeel van een groot Zwembad met Sauna in Goch, Duitsland). Ondanks heftige regen hadden wij veel plezier. Vooral omdat jullie `s middags snel een alternatief hadden om ons op te warmen. De BBQ was heerlijk en te drinken was ook genoeg aanwezig. Dank je wel aan jullie TEAM .!! Joris Hartmans.. Bedrijfsleider Stadtwerke Goch Bäder, Freizeitbad Goch Ness.

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.