Wildplukken & Outdoor Cooking kookworkshop

€ 79,50 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
16.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
17.00 uur
Korte wildplukwandeling
Kun je madeliefjes eten? Prikt verse brandnetel op je tong? Smaak, bereidingswijze en waar je op moet letten bij het determineren en plukken komen aan de orde. Een wandeling in de natuur zal nooit meer hetzelfde zijn! Zelfs de berm bij jou om de hoek biedt veel verschillende smaken, geuren en bereidingsmogelijkheden.
 
We maken een leuke wandeling over het landgoed van de Heische Hoeve. Aan het einde van de tocht gebruiken we de verzamelde planten mede voor de outdoor cooking kookworkshop. Dat gaat voor een deel à l’improvise, afhankelijk van het seizoen en de verzamelkunst van de deelnemers.
   
17.30 uur Outdoor Cooking Workshop
Onder leiding van een chefkok gaan we een culinair 4-gangen diner bereiden met diverse streekproducten uit de Maashorst. We doen dat op de manier zoals het vroeger ook ging. Dus geen modern keukengerei, maar koken op houtvuur, in de houtoven en op de grill. Een soort retro-cooking dus. En warm water zul je zelf moeten stoken op het open vuur, net als vroeger.
   
19.30 uur 4 gangen diner
De kroon op het werk is het diner. Uiteraard is er ruim de tijd om samen te genieten van het culinaire diner dat bereid is door de deelnemers. Onze Outdoor Cooking menu's bestaan vrijwel geheel uit streekproducten. Alle drankjes tijdens jullie verblijf zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen en wijntje schenken! We hebben fantastische streekbieren op de tap en naast internationale topwijnen hebben we ook wijnen uit de streek.  En natuurlijk maken Dennis & Ezra je outdoor-cooking-diner compleet met een huisgestookt digestief!
   
22.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
     

 

Specificaties

Prijs
€ 79,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 10
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.

Tevredenheid Wildplukken & Outdoor Cooking kookworkshop

Programma
8.8
Vriendelijkheid personeel
9.0
Algemeen oordeel
8.7
Kwaliteit diner/BBQ
8.7
Aanbevelingspercentage
95.8%
Aantal metingen
24

Gastenboek

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.