Drie gangen kerstdiner met streekproducten

€ 55,80 p.p. incl. BTW

Programma

PROGRAMMA
 (tijden zijn indicatief)
 
 
17.30 uur
Inloop & ontvangst 
 
 
17.45 uur
Aperitief bij het haardvuur (optioneel, meerprijs € 5)
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur en een amuse. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
 
 
18.30 uur
Drie gangen kerstdiner met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie kerstdiner bstaat daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
 
 
20.30 uur
Digestief
De Heische Hoeve is een kersenboerderij en legt zich naast de teelt van kersen ook toe op het distilleren van eau-de-vie, likeuren en whisky. We bieden u als digestief een keuze uit verschillende soorten huisgestookte eau-de-vie en een fresh spirit whisky.
 
 
21.30 uur
Einde van een geslaagd kerstevent
   

Specificaties

Prijs
€ 55,80 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 15
Arrangement
All-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Prosecco bij ontvangst
  • Drie gangen kerstdiner met streekproducten
  • Bijpassend wijnarrangement
  • Inclusief alle drankjes

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.