Rally door Brabant weekend

€ 300,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
19.30 uur
 
Ontvangst & inchecken
 
   
 
20.30 uur
 
Borrel rond kampvuur of open haard
 
 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.
 
 
 
 
 
00.00 uur
 
Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer je jezelf 's avonds terugtrekt in je geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.
 
 
 
 
 
10.00 uur
 
Boerenontbijt
 
 
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
 
 
 
 
11.00 uur
 
Uitleg van het programma
 
 
We delen de groep in 2-en. De ene helft gaat met de elektrische scooters op pad, de andere helft met de ecojeeps.
 
 
 
11.15 uur
 
Start Rally
 
 
We rijden met elektrische jeeps een mooie route richting Kasteel Heeswijk. Deze voormalige waterburcht uit de 11e eeuw is een van de oudste en best bewaarde burchten van Brabant. Onderweg moeten opdrachten gedaan worden.
 
 
 
12.30 uur
 
Lunch te velde
 
 
De teams verzamelen op de kasteelboerderij voor een 'lunch te velde'. Een luxe picknick met belegde broodjes, jus d'orange, melk en karnemelk. Op deze plek vindt ook de eerste klassementsproef plaats. Je vervolgt met je team de tocht langs smalle landweggetjes, onverharde wegen, plaatsen waar je normaal niet zo snel komt.
 
 
 
13.30 uur
 
Middagrally
 
 
Tijdens de middagrally wisselen de groepen van de scooters en jeeps. Je vervolgt je weg in teamverband met een elektrische cabriojeep van start naar finish. Ondertussen kom je meer te weten over de natuurlijke en historische rijkdom van het Brabantse land.
De rallysport kent een lange traditie. Heel veel zandwegen die je rijvaardigheden danig op de proef stellen én pittige vragenlijsten bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning en natuurlijk voor punten. 
 
 
 
15.30 uur
 
Terugkomst op de Heische Hoeve
 
 
Terugkomst op De Heische Hoeve met een borrel. Bij de rally door Brabant gaat het niet om snelheid, maar om het team dat zonder omwegen, met het hoogste aantal punten bij het eindpunt arriveert. 
 
 
 
16.00 uur
 
Rondleiding door de whiskystokerij
De Heische Hoeve is een actieve boerderij en legt zich naast de teelt van kersen, druiven en mosterd ook toe op de teelt van eigen brouwgerst en het stoken van whisy. Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som.
 
 
 
17.00 uur
 
Gezamenlijke borrel & opfrismoment
 
 
 
18.30 uur
 
BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
 
 
 
21.00 uur
 
Pubquiz
 
 
We stellen jullie een pubquiz, beamer en stemkastjes beschikbaar zodat jullie op eigen gelegenheid een quiz met de groep kunnen doen. (Een quizmaster is op aanvraag tegen meerprijs te reserveren)
 
 
 
 
22.00 uur
 
Feestavond
 
 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. Omdat je bij ons op exclusieve basis beschikt over een eigen zaal met bar, wordt je tijdens de borrel niet gehinderd door de aanwezigheid van andere gasten. Lekker je eigen sfeer creëren! En alle consumpties tijdens je verblijf zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. En de Brabantse nachten kunnen lang zijn...
 
N.B.: Muziek/DJ mag door jullie zelf verzorgd worden, De Heische Hoeve heeft een installatie voor achtergrondmuziek ter beschikking. Om een feestje te bouwen adviseren we om een partyset te huren of een DJ te boeken. Uiteraard denken we daarbij graag met jullie mee!
 
 
 
00.00 uur
 
Overnachting 2 persoonskamer
 
 
 
Wanneer u zich 's avonds terugtrekt in uw geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.
 
 
 
 
10.00 uur
 
Uitchecken & Boerenbrunch
 
 
 
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
 
 
11.30 uur
 
Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
 
       

Specificaties

Prijs
€ 300,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.