De Whisky & Weilandgames

€ 29,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
14.00 uur Uitleg van het programma
   
14.15 uur Whisky & Weilandgames
 
Hoe smeed je een groep individuen tot een hechte clan? Een outdoortraining of een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen en is vaak genoeg om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties. De Whisky & Weilandgames vormen een uniek en leerzaam uitje, wat is ook nog eens bijdraagt aan het verbeteren van de onderlinge sfeer.
 
Met een knipoog naar de Schotse Highlandgames voeren de deelnemers in clans opdrachten uit. Bij de Whisky & Weilandgames nemen de clans het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten. Op een ludieke en sportieve manier gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan in verschillende onderdelen zoals; hamerslingeren, hooisteken en de whiskybarrelrace.
 
Tijdens deze avontuurlijke competitie draait het om samenwerking, communicatie, teamgeest en natuurlijk wedstrijdgeest! Oh ja, en over de zin en onzin van kledingcodes in relatie tot teambuilding: bij De Heische Hoeve gaan alle deelnemers aan de Whisky & Weilandgames standaard gekleed in kilts.
   
15.15 uur Pauze
   
15.30 uur Rondleiding door de whiskystokerij
  De Heische Hoeve legt zich toe op de teelt van eigen brouwgerst en het stoken van whisky. Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som. 
   
16.15 uur Gezamenlijke borrel
   
17.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje
     
     

 

Specificaties

Prijs
€ 29,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
Jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.