Kerstborrel

€ 26,50 p.p. incl. BTW

Programma

16.30 uur  Inloop & ontvangst 
16.45 uur  Aperitief bij het haardvuur
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
17.00 uur  Borrel, worstenbroodjes, huisgemaakte snert en 4x hapjes van streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie hapjes bestaan daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

19.30 uur  Einde van een geslaagd kerstevent
   
  Optioneel: Desgewenst kunnen tegen meerprijs een paard met arrenslee en een kerstman geregeld worden. Informeer naar de mogelijkheden!

Specificaties

Prijs
€ 26,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 25
Arrangement
All-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Prosecco bij ontvangst
  • 5x hapjes
  • Alle drankjes (bier/wijn/fris)

Tevredenheid Kerstborrel

Programma
8.0
Vriendelijkheid personeel
9.2
Algemeen oordeel
8.4
Kwaliteit diner/BBQ
8.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
4

Gastenboek

  • 6 januari - De Rijk Beheer B.V. (76 pers) Aanrader!

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.