Mini-Kerstmarkt & WinterBBQ in Kerstsfeer

€ 74,85 p.p. incl. BTW

Programma

16.30 uur
Inloop & ontvangst 
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
   
17.00 uur  Mini-Kerstmarkt
Knapperend vuur, een sfeervolle ambiance en versierde kerstbomen staan jullie op te wachten. Gezelligheid, geweldige producten en de juiste sfeer... Er staat een heuse kerstmarkt uitgestald met verschillende kraampjes waarbij iedereen zijn of haar eigen kerstpakket zelf kan samenstellen. De sfeer ademt kerst, winter en vooral heel erg veel gezelligheid! 

Sfeervol shoppen op onze mini-kerstmarkt doe je met speciale kerstvouchers. Deze vouchers en de waarde ervan worden kun je als bedrijf helemaal zelf bepalen. Een standaard Voucher van € 25 is inbegrepen in deze aanbieding. Deelnemers kunnen uiteraard meer besteden dan het voucherbedrag. Onder het genot van een glaasje slenter je lekker langs de kraampjes en stel je een eigen kerstpakket samen. Hier is voor elk wat wils! Ben je u op zoek naar een persoonlijk cadeau, een accessoire voor je kerstoutfit of een originele versiering voor in de boom? Ook zijn er bij de verschillende kraampjes mogelijkheden om te proeven. Onze mini-kerstmarkt heeft verschillende tafels/kraampjes met producten, waaronder
  • een tafel met alcoholische streekproducten
  • een tafel met delicatessen en kazen en worsten, hammen, coppa, etc
  • een tafel met rituals
  • een tafel met woonaccessoires
  • een tafel met leuke boeken
Daarnaast is onze whiskystokerij geopend om te bekijken (aanpalend aan ons proeflokaal) en hebben we buiten vuurkorven en pleintjes in kerstambiance om een leuke en gezellige sfeer te creëren.
(Live muziek is niet inbegrepen en kan desgewenst door jullie zelf geregeld worden)
   
18.00 uur  KerstBBQ met streekproducten
 
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie kerstBBQ bestaat daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

   
20.30 uur  Digestief
  De Heische Hoeve is een kersenboerderij en legt zich naast de teelt van kersen ook toe op het distilleren van eau-de-vie, likeuren en whisky. We bieden je als digestief een keuze uit verschillende soorten huisgestookte eau-de-vie en een fresh spirit whisky.
   
21.00 uur  Einde van een geslaagd kerstevent
   

Specificaties

Prijs
€ 74,85 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 35
Arrangement
All-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Prosecco bij ontvangst
  • Inclusief alle drankjes
  • Gratis busvervoer vanaf 35 personen
  • Inclusief voucher voor de kerstmarkt

Tevredenheid Mini-Kerstmarkt & WinterBBQ in Kerstsfeer

Programma
9.3
Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemeen oordeel
9.3
Kwaliteit diner/BBQ
9.3
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
3

Gastenboek

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.